Just nu...


Nya rutiner!

 

Vi är alltid noga med hygienrutiner och mathantering på trädgårdscafeet. Gott om frisk luft och plats mellan borden har vi även i vanliga fall i vår trädgårdsservering. Men naturligtvis har vi fått göra en hel del ändringar år, för att både gäster och personal ska kunna känna sig trygga!

I vanliga fall får våra gäster själva välja koppar och ta kaffe, i år sköter vi allt sådant och ställer fram. Vi använder handskar vid uppläggning och servering och det finns naturligtvis gott om handsprit till både gäster och personal. Men viktigast av allt: vi hjälps åt med att hålla avstånd - även i kön - och ser till att alla som är här är friska och symptomfria! Detta behöver vi naturligtvis gästernas hjälp med; har du några symptom, även milda, ber vi dig besöka oss vid ett senare tillfälle!

Eftersom inte alla som brukar vara med och jobba i caféet kan delta i år (pga rekommendationerna för olika riskgrupper) och eftersom vi måste vara extra noggranna med rengöring och hygienrutiner, kan det ibland bli extra väntetider i år. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas på er förståelse!!!

Hoppas vi ses som (nästan) vanligt i sommar!